Το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ

0
307

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που για ακόμα μια φορά επιδιώκει να κάνει ένα Συνέδριο παρωδία. Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία, που δικαίως την έχουν ονομάσει έτσι οι εργαζόμενοι, αποφάσισε την πραγματοποίηση Συνεδρίου στις 25 Φλεβάρη. Δηλαδή Συνέδριο για μια μέρα, ίσα ίσα να στηθεί κάλπη για ψηφοφορία!

Αυτοί δηλαδή που μόλις πριν μερικές μέρες υπονόμευαν την μεγάλη απεργία για το ασφαλιστικό όπως και τόσες άλλες απεργίες μέσα στα χρόνια της κρίσης ξαναέρχονται με την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ να επιβάλλουν με τον αυταρχισμό και την καταστολή τα θέλω των εργοδοτών σε συνέδριο εργαζομένων.

Δε θέλουν συνέδριο πραγματικό για να συζητηθούν τα προβλήματα και οι αγωνίες των εργαζομένων με πραγματικούς εργαζομένους και για αυτό παίρνουν τέτοια κατάπτυστα μέτρα. Θέλουν τους εργαζόμενους διαιρεμένους, ανοργάνωτους ώστε η συνεχιζόμενη επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα μας να περάσει χωρίς εμπόδια.

Δε θα τους περάσει. Καλούμε κάθε τίμιο εργαζόμενο να βγάλει συμπεράσματα, να τους γυρίσει την πλάτη και να συμμετάσχει στη συγκέντρωση σωματείων και φορέων που θα γίνει στις 8 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Απόλλων στο Καβούρι.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΟΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Facebook Comments