Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά – Τιμές & Κρατήσεις

0
271

Με απόφαση των αρμόδιων Υπουργών (ΦΕΚ Β’987/22.3.2020), στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού, επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας από 23 Μαρτίου μέχρι 30 Απρίλιου 2020. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων μέχρι τέλος Απριλίου. Κατ’ εξαίρεση προβλέπεται να μείνουν ανοικτά ένα ξενοδοχείο ανά περιφερειακή ενότητα και τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τα ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν λόγω της πανδημίας είναι:

NJV Athens Plaza

Το γνωστό πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο πάνω στην Πλατεία Συντάγματος θα συνεχίσει να φιλοξενεί όσους επισκέπτες χρειαστεί να βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας.

Hellinis Hotel

Το ξενοδοχείο 3 αστέρων ΕΛΛΗΝΙΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης και θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα όσους πρέπει να μείνουν κοντά στα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής Ωνάσειο και Metropolitan Hospital και το μαιευτήριο Ρέα.

Athens Golden City Hotel

To 3* ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΙΤΥ στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο είναι μία οικονομική επιλογή διαμονής πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Twentyone

Στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς για όσους έχουν δουλειές ή υποχρεώσεις στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ή στις επιχειρήσεις που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:https://www.travelmyth.gr/blog/διαμονη-ανοικτα-ξενοδοχεια-μαρτιος-απριλιος-2020-κορονοιος

 

Facebook Comments