Στο Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης το 1ο ΕΠΑΛ Δήμου Διονύσου-«Ζήνων»

29Με ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκε, το Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης, το οποίο έλαβε χώρα στο Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο (Μουσών & Παπαδιαμάντη, Ψυχικό), υπό την αιγίδα του ΣΗΜΑ ΑΕΠ και της ΕΣΥΟΜ.

Στο Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης, που έγινε στις 2 Απριλίου 2017, ημέρα Κυριακή, έλαβαν μέρος ομάδες μαθητών από διάφορα σχολεία του Νομού Αττικής, που εκπαιδεύονται στις τεχνικές της μαθητικής Διαμεσολάβησης.

Το παρόν έδωσε και το 1ο ΕΠΑΛ Δήμου Διονύσου-«Ζήνων» με την ομάδα των εκπαιδευμένων διαμεσολαβητών του και με συνοδούς το Διευθυντή του σχολείου μας κ. Πλέσσα Νικόλαο και τις υπεύθυνες της Διαμεσολάβησης κυρίες Λυμπεράκη Αικατερίνη και Γεωργαντζή Ευδοξία.

Οι μαθητές με μεγάλη χαρά συμμετείχαν στις βιωματικές δράσεις του Φεστιβάλ, εξασκήθηκαν στην εφαρμογή της σχολικής διαμεσολάβησης και στη διάχυση της καλής αυτής πρακτικής. Η ομάδα μας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από αυτή την εμπειρία επειδή τους δόθηκε, επιπλέον, η δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και τεχνικές με μαθητές άλλων σχολείων.

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου, τους συγχαίρουν για το έργο τους αλλά και για τη προσπάθεια που καταβάλουν για την «κοινό καλό» της μαθητικής κοινότητας.

 

 

Facebook Comments