Στο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών το 1ο ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- «ΖΗΝΩΝ»

29Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Προγραμμάτων «Η εικόνα μέσα από το τραγούδι» και «Μικροί εκφωνητές-μεγάλες συνεντεύξεις» που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- «ΖΗΝΩΝ» πραγματοποίησαν τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές, στις 9-11 Μαρτίου 2017. Τους μαθητές συνόδεψαν ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Πλέσσας Νικόλαος, η  Κόγια Κωνσταντίνα και οι υπεύθυνες των προγραμμάτων  Χατζηανδρέου Ελένη και Λυμπεράκη Αικατερίνη.  

Η χορωδία του σχολείου μας, συμμετείχε στο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών, που διεξάγονταν στην Καρδίτσα, όπου εκτέλεσε το πρόγραμμά της με επιτυχία και απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, η ομάδα των μαθητών του πολιτιστικού προγράμματος «Μικροί εκφωνητές-μεγάλες συνεντεύξεις» επισκέφθηκε τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού “ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ” στην Καρδίτσα, όπου ο ηχολήπτης του σταθμού, τους ξενάγησε στο χώρο και τους περιέγραψε τη διαδικασία δημιουργίας μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.

Επίσης,  κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, αντάλλαξαν απόψεις με μαθητές άλλων σχολείων, σχετικά με τις εμπειρίες που αποκόμισαν από το Φεστιβάλ και τη δυνατότητα που τους δόθηκε να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου μας, συγχαίρουν τους μαθητές, που αφιέρωσαν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για τη προετοιμασία αυτής της εκπαιδευτικής επίσκεψης και έδειξαν ότι η συνεργασία και η ομαδικότητα μπορούν να οδηγήσουν σε θαυμαστά αποτελέσματα.

 

Facebook Comments