Αποκαταστάθηκαν ξανά το 12ο Δημοτικό και το 15ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου μετά τους βανδαλισμούς

Ολοκληρώθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2020 οι εργασίες βαψίματος και ζωγραφικής στο 12ο Δημοτικό και το 15ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, μετά τους βανδαλισμούς που έγιναν στα κτίρια το προηγούμενο διάστημα.

Είναι η 5η φορά μέσα σε δύο χρόνια που η δημοτική Αρχή πραγματοποιεί ανάλογες εργασίες στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα, το οποίο επανειλημμένως έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων που καταστρέφουν με μανία τους φρεσκοβαμμένους τοίχους του.  

Το βάψιμο των δύο σχολικών κτιρίων ολοκληρώθηκε με τις graffiti πινελιές του δημιουργού Χρήστου Ρουμελιώτη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη σημείωσε: «Για μια ακόμη φορά ομορφύναμε τα σχολεία μας, που κάποιοι επιμένουν να καταστρέφουν τις φρεσκοβαμμένες και ζωγραφισμένες επιφάνειές τους. Ελπίζω να κατανοήσουν κάποια στιγμή ότι είναι πιο σημαντικό να δημιουργηθείς, παρά να καταστρέφεις. Κανένας αληθινός δημιουργός δεν καταστρέφει τη δουλειά ενός συναδέλφου του. Λυπάμαι μόνο γιατί τα χρήματα αυτά που δαπανούμε για να διορθώσουμε τις ζημιές, θα μπορούσαν να διατεθούν για άλλες ανάγκες των σχολείων, όπως η ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ».  

 

Facebook Comments