Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη

Χωρίς τίτλοΗ αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας¨ανέλαβε, πριν από λίγο, την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές τα ξημερώματα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη.

Ο “Ρουβίκωνας” ανέβασε σχετική ανάρτηση, μαζί με βίντεο από την επίθεση, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων, στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και το αίτημά του να του χορηγηθεί άδεια.

Το βίντεο ΕΔΩ

ΑΠΕ

Facebook Comments

Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την παρέμβαση σε εκκλησία την ώρα της λειτουργίας

Χωρίς τίτλοΤην ευθύνη για την παρέμβαση μελών του στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην οδό Ασκληπιού, στα Εξάρχεια, την ώρα της λειτουργίας, ανέλαβε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΑΠΕ

Facebook Comments

Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη

063e2acb-e0bc-4e74-ad86-6a4cd65cf012Η αντιεξουσιαστική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη σχετικά με την απόπειρα εισβολής μελών της, σήμερα το πρωί, στο γραφείο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

«Δυστυχώς, η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανάρτηση του «Ρουβίκωνα» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΑΠΕ

Facebook Comments